Sisteme irigatii profesionale

amenajari gradini de la 0 prin Royal Garden Art

Sistemele de irigatii datorita evolutiei tehnologiei au deveni din ce in ce mai sofisticate pentru

EFICIENTA SI ECONOMIE

citeste mai mult…

  • Așezam conducta din PVC. …

    conducte-sisteme-irigatii

  • Atașați supapele de pornire / oprire dupa care conectam temporizatorul

    temoprizator-irigatiiAcum urmeaza ceea ce este mai dificil, ajustarea cantitatii de apa stropita in functie de teren si alti factori.

Irigarea este aplicarea artificială a apei pe sol prin diferite sisteme de irigare continand tuburi, pompe și spray-uri, etc. Irigarea este utilizată de obicei în zonele în care precipitațiile sunt neregulate sau în perioadele uscate sau în care se așteaptă seceta. Există multe tipuri de sisteme de irigații, în care apa este furnizată uniform întregului câmp. Apa pentru irigații poate proveni din apele subterane, prin izvoare sau fântâni, apă de suprafață, prin râuri, lacuri sau rezervoare sau chiar alte surse, cum ar fi apele uzate tratate sau apa desalinizată. Ca urmare, este esențial ca fermierii să își protejeze sursa de apă agricolă pentru a minimiza potențialul de contaminare. Ca și în cazul oricărei îndepărtări a apelor subterane, utilizatorii de apă pentru irigații trebuie să fie atenți în a nu pompa apa subterană dintr-un acvifer mai repede decât este reîncărcată.

GAZON NATURAL

gazon natural

SISTEME IRIGATII

sisteme irigatii

PLANTE DECOR

plante decorative

GALERIE LUCRARI

galarie lucrari

Sisteme de irigatii si udare

Avem oferte excelente pentru sistemele de irigații și udare, inclusiv temporizatoare automate, truse de udare, aspersoare și irigare prin picurare.

Dar si Amenajari gradini
Gazon natural – ferma producatoare
Pavaje beton amprentat
Plante decorative naturale cultivator