Suna acum la 0773 894 993E-mail: [email protected]

Sisteme irigatii

Montare sisteme de udare, instalatii de udare si irigatii cu aspersoare

Servicii de instalare, montaj si intretinere sisteme de irigatii automatizate. SUNA ACUM
CONSULTANTA

Echipa noastra ofera in prima faza consultanta de specialitate pentru proiectul pe care il doresti.

PROIECTARE

Colaboram cu specialisti pentru a oferi cea mai buna perspectiva a spatiului care trebuie amenajat.

PRODUCATORI

Ferma proprie de gazon natural, crescut, intretinut si recoltat cu ajutorul noilor tehnolgii.

PROFESIONALISM

Cele mai bune servicii datorita experientei acumulate in peste 18 ani de munca in acest domeniu.

Servicii irigatii profesionale

Proiectare, executie si montaj sisteme de irigatii automatizate

De ce sa optezi pentru proiectarea sistemului de irigatii?

Pentru ca ne pasa de timpul tau liber si de investitia pe care vrei sa o faci in amenajarea gradinii, iti venim in ajutor cu serviciul de proiectare a sistemelor de irigatii a gazonului automatizate care te ajuta sa ai o irigatie eficienta fara a mai fi nevoie de udari suplimentare cu furtunul.

Poate te intrebi de ce un sistem de irigare este necesar sa fie proiectat si care sunt avantajele proiectarii sistemului de irigatie?

  1. In primul rand este foarte important ca zona verde care se doreste sa fie udata sa se ude uniform, acest lucru confera gazonului o sanatate de invidiat, o culoare mereu verde si de asemenea o crestere uniforma pe toata suprafata.
  2. In al doilea rand pe langa udarea uniforma este foarte important ca intreaga suprafata sa fie udata, locul cel mai critic unde se usuca gazonul cel mai repede este in imediata apropiere a borduriilor din cauza temperaturilor ridicate la care poate ajunge bordura intr-o zi calduroasa.
  3. In al treilea rand dar la fel de important sau poate chiar mai important decat primele 2, este ca proiectand si instaland sistemul de irigatie dupa un proiect bine conceput, te ajuta sa economisesti bani din realizarea diferitelor "experimente" de udare care in proportie de 99% din cazuri, valoarea finala a experimentelor depaseste cu mult valoarea unui sistem de udare bine conceput.

Cum proiectam instalatia de irigare?

Sistemul automat de irigatii gazon se proiecteaza personalizat pentru fiecare gradina sau zona verde, foarte important este ca dimensiunile suprafetelor sa fie cat mai precise.

Scopul proiectarii acestor sisteme de irigatii este de a asigura necesarul de apa optim pentru fiecare tip de vegetatie, udarea sa fie in mod regulat chiar si in perioadele vacantelor si scaderea costurilor cu apa fata de o udare conventionala cu furtunul.

Care este scopul unui sistem de irigatii eficient

Lasa profesionistii sa se ocupe de gradina ta
  1. Sa asigure apa la debitul si presiunea necesara functionarii corespunzatoare a aspersoarelor amplasate în orice punct al terenului, conform proiectului de stropire.
  2. Parametrii de pierderi de presiune dinamica si viteza apei pe coloane sa fie in parametri garantati de producator pentru a nu provoca suprasolicitarea tubulaturii si echipamentelor de irigatii.
  3. Sa distribuie apa prin metoda aspersiei pe toata suprafata propusa pentru functionare ca spatiu verde si fara a uda spatiile din beton sau unde nu este necesara irigatia, cu un înalt grad de uniformitate, pentru a reduce la minim consumul de apa si energie.
  4. Sa asigure irigarea tuturor suprafetelor proiectate, conform cerintelor, în timpul maxim alocat (pe perioada de noapte).
  5. Sistemul sa poata opri automat irigatia în caz de precipitatii naturale cu o intensitate mai mare de cea propusa pentru materialul vegetal existent.
  6. Irigarea tuturor spatiilor verzi sa poata fi programata unitar si usor de catre utilizator. Este necesar, de asemenea, ca sistemul ales sa nu permita modificarea neautorizata a programelor de irigatie.

Serviciile Gazon-Natural.ro

Toata gama de servicii oferite de noi

Metode de contact rapide

Contacteaza-ne acum pentru o oferta
stars

Servicii de 5 stele

Lasa-ne si tu o recenzie pe Google

Citeste recenziile noastre de pe Google si fa-ti singur o parere despre serviciile noastre!

Utilizam cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Continuand sa vizitati acest site, sunteti de acord cu politica noastra de utilizare a cookie-urilor.
Suntem online pe:
Primeste o oferta pentru lucrarea ta chiar acum
Alege metoda de contact preferata
0773 894 993 WhatsApp